Green horsepower

Green horsepower

Voedingssupplementen dieren

Ondersteunt de spieren

GREEN HORSEPOWER is een compleet en evenwichtig voedingssuplement, speciaal ter ondersteuning van het spierstelsel bij paarden. Het bevat hiertoe een uitgelezen combinatie van plantaardige eiwitten voor een optimale spierontwikkeling en om de recuperatie van spieren na wedstrijden of zware trainingen te bevorderen:
Luzerne: rijk aan vitaminen en mineralen, tevens rijke bron van eiwitten.
Sojaboonmeel: het meest compleet plantaardig eiwit, met een hoge biologische waarde
Fenegriek: ondersteunt het spierweefsel, bevordert de algemene conditie
Spirulina: de “supervoeding” met compleet eiwit, ideaal voor de spieren; tevens zuiverend door chlorofyl, dynamiserend door de talrijke antioxidanten en pigmenten
Lysine: omdat dit aminozuur vaak de beperkende factor is in de spieraanmaak; omdat granen, grassen en luzerne arm zijn aan lysine.

1 à 2 maal 25 g per dag voor een volwassen paard. De aanbevolen dosis niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl.

Medicago sativa (Alfalfa, Luzerne), Glycine max (Sojaboonmeel*), Trigonella foenum graecum (Fenegriek), Spirulina platensis (Spirulina) Lysine Bron Lysine= L-lysinemonohydrochloride, technisch zuiver, waarin min. 78% L-lysine Vochtgehalte: 1,5%

Heeft u een vraag? Mail ons: info@animavital.be